Power programma

Teamontwikkeling begint bij de individu.

The power of self awareness in teams.

Het ‘Power’ programma is ontwikkeld voor teams. Samen met een senior teamcoach en een procesbegeleider gaan teams twee dagdelen aan de slag met hoe ze functioneren als team. 

Iedereen heeft talent binnen een team. We gaan met jullie op zoek waar die talenten liggen en hoe je ze het beste kunt benutten, zodat je iedere dag het beste uit jezelf haalt en lekker in je vel zit op de werkvloer.

Voor wie

Dit programma is specifiek ontwikkeld voor complete teams. Deze training is tevens een vast onderdeel van het LearnXL Integrate-traject.

Door wie

Een senior teamcoach en een procesbegeleider met affiniteit voor de branche waarin de organisatie opereert leidt de trainingen. 

De duur

Het zijn trainingen van twee dagdelen waarin op maat voorbereiding & canvasmateriaal inbegrepen zit. Locatie en arrangement zijn nader overeen te komen.

Na de workshop

Kan een team de individuele talenten autonoom inzetten voor het collectieve doel. In een constructieve omgeving waarin iedereen het beste uit zichzelf en elkaar weet te halen.

Neem contact met ons op

Vraag meer informatie op over dit programma

Zelf beginnen met het creëren van een leer- en ontwikkelklimaat

Onze kennis

Werkvloer

Generaties in de organisatie: van elkaar leren

Generaties zijn de laatste tijd een hot item. Of je het nu hebt over de kreet ‘OK Boomer’ richting de babyboomers (of wel: de protestgeneratie), over jonge klimaatactivisten zoals Greta Thunberg die kritisch zijn naar hoe voorgaande generaties het allemaal geregeld hebben, de invloed van generaties op de Brexit stemming of over het cynisme dat heerst rondom de ‘Millennials’. Generaties zijn aan het polariseren. Niet alleen in de politiek, maar ook zeker op de werkvloer.

Lees verder »