Intro Leren in Bedrijf

Learn to Excel

Iedereen excelleert in iets. Of dat nu politiek is, financiën, retail, sales, coachen of ondernemen. Vroeg of laat ontdek je waar je goed in bent en waar je hart ligt.

Dat is een zoektocht die je moet dragen als organisatie. Geef medewerkers de gelegenheid, motivatie en juiste tools om te leren excelleren, zodat ze bevlogen en betrokken blijven.

Daar helpen wij je mee.

Intro Leercultuurscan

Meten waar je staat

Ontdek in welke mate je werkt bij een lerende organisatie. Een organisatie waarbij: Kansen worden gecreëerd om te leren. Onderzoek en dialoog wordt bevorderd. Gestimuleerd wordt om binnen teams te leren. Een systeem is ontwikkeld om leerervaringen vast te leggen en te delen. Een gedragen gemeenschappelijke visie de basis vormt voor het leren. Er op leren gericht leiderschap aanwezig is. Meet om te weten waar je staat en waar je op in gaat zetten.

LeercultuurScan
Intro Leerportaal & Kennisbehoud

Maak leren en kennisdelen aantrekkelijk

Er zijn zoveel leerportalen beschikbaar, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen je bij de portaal selectie, het ontwikkelen van de leercontent en het intuïtieve design zodat het naadloos aansluit op jouw organisatie. En dan komt de volgende stap: zorgen dat ’t gebruikt wordt voor zelf leren, kennisdelen en en -behoud. Wij ondersteunen bij het hele proces zodat er een continue flow ontstaat van verbeteren en vooruitgang.

Kennisbehoud
Intro Design Sprint Learning

Betrek alle stakeholders

Organisaties moeten blijven leren en ontwikkelen, want niemand wil bij een organisatie werken die stilstaat. Gelegenheid, motivatie en de juiste tools zorgen voor bevlogen, betrokken en duurzame inzetbare medewerkers. Wij begeleiden Design Sprints Learning om van een uitdaging naar een concreet plan voor een lerende organisatie toe te werken.
Omdat we weten dat je met een kickstart elkaar enthousiasmeert, verzorgen wij deze kosteloos. Als je wil ontwikkelen, of veranderen, dan is het belangrijk gewoon te beginnen door iets te DOEN!

Design Sprints Learning
Intro Academy NextGen

Jij maakt het verschil

De LearnXL Academy Next generation L&D is in het leven geroepen om jou als young HR(D) | L&D professional te ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling en te helpen hoe medewerkers te activeren regie te nemen over het eigen leren en leidinggevenden te ondersteunen bij het faciliteren van leren & ontwikkelen. Het mentorprogramma is voor jezelf en programma’s voor jouw organisatie vullen wij samen met jou op maat in. Want bij iedere organisatie werken andere mensen en is er een andere leerbehoeften.

Academy
Get in touch

Wil je in gesprek over het creëren van een lerende organisatie?

Vul dan hier je gegevens in 
we maken graag kennis.

    Vul deze code: captcha in het onderstaande veld in en klik op verstuur

    2024 All rights reserved