Werkcollege leren verbinden aan de strategische koers van de organisatie

 • Door individueel leren en ontwikkelen te integreren in de bredere strategische visie van de organisatie, kan een bedrijf zich effectiever aanpassen en groeien in een zakelijke-, publieke-, of maatschappelijke omgeving
 • Naast jouw kennis over hoe mensen leren en welke technieken, instrumenten en technologien hierbij helpend zijn, heb jij als HR(D) en learningprofessional ook strategisch inzicht nodig
 • Als je tevens in staat bent om leerbehoeften te inventariseren en mensen aan te zetten tot het eigen leren, dan bezit jij de ultieme kennis- & skillsset
 • Alleen op die manier kun je een sleutelrol spelen bij het excelleren en het succes van mens en organisatie
 • In het College werk je aan de contouren van een implementatie plan om mensen en jouw organisatie in beweging te krijgen en de groei op elkaar af te stemmen
Direct aanmelden 495,-
 
1 dagdeel op maat voor organisaties
Data op aanvraag
Voor Leidinggevenden en Teams HR(D) | L&D
Op ieder gewenste locatie
€ 495,- per persoon vanaf 8 deelnemers gereduceerd tarief
Werkcollege leren & ontwikkelen verbinden aan de strategische koers van de organisatie

Het programma

Tijdens het werkcollege maak je een vertaling van de voornaamste redenen waarom het belangrijk is om het individueel leren en ontwikkelen af te stemmen op de strategisch koers van de organisatie en een plan van aanpak op onderdelen te implementeren binnen jouw organisatie.

Coherentie en consistentie

Wanneer individueel leren en ontwikkelen zijn afgestemd op de strategische koers van de organisatie, zorgt dit voor coherente en consistente inspanningen binnen de hele organisatie. Alle medewerkers begrijpen de langetermijndoelen en werken samen om deze te bereiken.

Betere prestaties

Door de ontwikkeling van medewerkers te richten op de strategische doelen van de organisatie, kunnen ze relevante vaardigheden en kennis verwerven die direct bijdragen aan de prestaties en het succes van de organisatie.

Innovatie en aanpassingsvermogen

Medewerkers die hun ontwikkeling afstemmen op de strategische koers zijn beter in staat om innovatieve ideeën te genereren en zich aan te passen aan veranderende marktomstandigheden. Dit vergroot de concurrentiekracht van de organisatie.

Talentbehoud

Het aanbieden van ontwikkelingsmogelijkheden die in lijn zijn met de organisatiestrategie kan medewerkers motiveren en betrokken houden. Dit vermindert het verloop van talent en bespaart kosten voor het werven en inwerken van nieuwe medewerkers.

5. Strategische wendbaarheid

Het afstemmen van individuele ontwikkeling op de strategische koers stelt de organisatie in staat om snel te reageren op veranderende omstandigheden en nieuwe kansen te benutten. Medewerkers zijn goed voorbereid om de koers van de organisatie te volgen.

Praktische informatie

De duur van het programma is 1 dagdeel, ontvangst vanaf 13.30 uur aanvang 14.00 uur en einde 19.00 uur. Je gaat inspirerend leren in het Zoku Hotel in Amsterdam. Rond etenstijd wordt er voor een heerlijke gezonde maaltijd gezorgd.

Werkcollege leider: Annette Balk

geïnteresseerd?

Meld je aan voor het College

Vul dan hier je gegevens in 
we maken graag kennis.

  Vul deze code: captcha in het onderstaande veld in en klik op verstuur

  Overige vragen of wil je in contact met ons komen?

  Contact
  2024 All rights reserved