Leven lang leren en ontwikkelen

  • LearnXL: it’s all in the name. Dagelijks leren en ontwikkelen we op grote schaal. Privé en op de werkvloer. Constant zijn we op zoek naar verrijking van onszelf, en zoeken we betekenis in hetgeen waar we ieder ochtend ons bed voor uitkomen: ons vak. Wat voor vak, dat maakt niet uit – het is constant in ontwikkeling.
 
Learn to Excel-model

Leven Lang Leren en Ontwikkelen

Het Learn to Excel-model hebben we ontwikkeld om meer duiding te geven aan het leerproces van de organisatie als geheel en de individu in het bijzonder. Het geeft vooral weer dat leren een iteratief proces is wat continue bijsturen vergt voor optimaal resultaat.

Het startpunt is altijd dat we de impact van leren & ontwikkelen helder maken, persoonlijke leer- en ontwikkelbehoeften ophalen en bespreken hoe deze aansluiten bij de strategische koers van de organisatie. Vervolgens gaan we meermaals in gesprek wat HR-professionals nodig hebben om directie en management te ondersteunen bij hun uitdagingen van morgen en overmorgen. We maken in co-creatie een gedragen plan, helpen waar nodig bij implementatie en leveren hands-on executiekracht zonder dat we de regie overnemen. We gaan voor impact en rendement!

Op deze manier kunnen we telkens anticiperen op veranderingen, bijstellen waar nodig, eigen regie activeren, onderhoud plegen en samen een positieve leercultuur creëren.
Learn to Excel-model

“Leer niet om te werken, maar werk om te leren”

A quote to live by. Annette is een ervaren en hands-on businesspartner en trainer met een passie voor een integrale
benadering van Duurzame inzetbaarheid, Vitaliteit, Verzuim en Leren & Ontwikkelen. Inmiddels 30 jaar aan het werk met raden van bestuur, directies, managers en teams om eigen regie op de thema’s te activeren. Sterk in stakeholdersmanagement met een focus op participatie, adaptief leren, leerrendement en resultaat. Een hoge mate van organisatie sensitiviteit, bezit skills om te verbinden en innovatief in het ontwikkelen van maatwerk leeroplossingen. Adviesvaardigheden op C-level niveau en een laagdrempelige sparringpartner voor zowel management & medewerkers als HR. Zij is inzetbaar als interim adviseur leren & ontwikkelen, learning contentdeveloper, trainer en procesbegeleider.

Annette heeft in de afgelopen drie decennia veel reactief- en mentaal gepensioneerd gedrag op de werkvloer gezien dat vaak gepaard gaat met een hoog verzuim en een lage intrinsieke motivatie voor leren & ontwikkelen. Vanuit de drive om meer te werken aan preventie is ze eind 2019 de netwerkorganisatie LearnXL gestart.


Wij zijn er voor jou

Een greep uit onze netwerkpool

LearnXL heeft een breed netwerk met ervaren interim learning professionals, managers, HR-adviseurs en bevlogen trainers. Samen helpen we organisaties om een leer- en ontwikkelcultuur te creëren. We zoeken altijd naar de juiste match. Alleen door te leren kunnen medewerkers excelleren en alleen door excellerende medewerkers kunnen organisaties groeien.

Samen staan we sterker

Klaar om de volgende stap te zetten

Vul dan hier je gegevens in 
we maken graag kennis.

    Vul deze code: captcha in het onderstaande veld in en klik op verstuur

    Overige vragen of wil je in contact met ons komen?

    Contact

    2024 All rights reserved