Kennis ontsluiten

Er zijn zoveel leerplatformen beschikbaar, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen je bij de selectie en het design van het leerportaal zodat het naadloos op jouw organisatie aansluit. En dan komt de volgende stap: zorgen dat ‘t gebruikt wordt. We leveren support bij de aanschaf en inrichting van een leerplatform en natuurlijk bij het activeren van medewerkers, zodat doelen worden bereikt.

Ook helpen we bij het ontwikkelen van een methodiek voor kennisbehoud en -uitwisseling op de werkvloer binnen organisaties.

Neem contact op
Een iteratief proces

Een succesvolle integratie van leren en ontwikkelen

Een nieuwe leeromgeving zorgt vaak voor veel weerstand. Bij belanghebbende partijen zoals ICT en ook bij de gebruikende partijen – in dit geval: leidinggevenden en medewerkers. Het proces van selectie, design tot en met succesvolle integratie doen we daarom aan de hand van de Design Thinking-methodiek: niet lineair, regelmatig bijsturen en vanuit de doelgroep gedacht.

Leer en manage vanuit een intuïtieve omgeving!

Omdat je in één keer het juiste wil kiezen

Een leerplatform kiezen en inrichten is iets waar je als organisatie goed over na moet denken. De visie op leren en ontwikkelen plus de wensen en eisen brengen we in kaart. Na een marktconsultatie, selecteren we de juiste partij en gaan aan de slag met de inrichting en implementatie. We doen het hele proces samen! Ons netwerk heeft kennis van de markt en we zijn in staat je bij het gehele traject te ondersteunen: van ‘in huis’ ontwerpen en inrichten van een eigen Academy of de begeleiding bij het selecteren van externe leverancier(s). Contractmanagement is daarna een belangrijk ding: beheren, evalueren en het opzetten van samenwerkingsverbanden om de kwaliteit goed te kunnen toetsen en te borgen.

Adaptatie en adoptie

‘Nee hè, niet wéér iets om bij te houden

De keuze van je leeromgeving kan dan nog wel zo onderbouwd zijn en passen bij de organisatie, maar dan moet het nog omarmt worden door de medewerkers. Om te zorgen dat de tooling, leerprogramma’s en techniek geïntegreerd worden in de organisatie processen (adaptatie) en dat de medewerkers het nut ervan in zien en het daadwerkelijk gaan gebruiken en gaan leren (adoptie), stellen we een projectteam samen en doen we wat nodig is.

Met een afvaardiging van alle stakeholders gaan we aan de slag om dit te realiseren en samen een leer- en ontwikkelcultuur te creëren waar we allemaal trots op zijn!

Kennisuitwisseling en -behoud

Houd kennis binnenboord

Wil je didactische leerformats gebruiken bij het ontwikkelen van doeltreffende en krachtige e-learning modules om inhouse kennisdragers of te wel Subject Matter Experts (SME’s) hun expertise te laten delen? Delen om te leren van elkaar en om te voorkomen dat kennis met pensioen gaat! Wil je je bedrijf een boost geven op het gebied van performance, leren van elkaar en ook op het gebied van succes? Neem contact op dan bespreken wij vrijblijvend hoe kennis te ontsluiten binnen jouw organisatie. Kom niet voor verassingen te staan, zorg dat kennis altijd aanwezig is en blijft!

Contact
Get in touch

Klaar voor inrichten Leerportaal en methodiek voor Kennisuitwisseling & -behoud

Vul dan hier je gegevens in 
we maken graag kennis.

    Vul deze code: captcha in het onderstaande veld in en klik op verstuur

    2024 All rights reserved