LearnSparks

Het eigen leren en leren om te excelleren stroomt door onze aderen. Je excelleert door te leren en kennis te delen. Wij organiseren LearnSparks Excelleer Sessies voor HR(D) en Learningprofessionals om elkaar te ontmoeten, te helpen met vragen, verrijken met kennis en best practices en tips te delen.

Meld je aan voor de Nieuwsbrief LearnSparks dan houden wij je op de hoogte van wanneer de LearnSparks Excelleer Sessies gepland staan. Inspireren wij jou als HR(D) en Learningprofessional met verhalen over wat mensen drijft om te leren en het creëren ven een lerende organisatie.

Leer van elkaar en maak impact met verhalen!

Aanmelden LearnSparks

LearnSparks

Meld je aan voor de Nieuwsbrief LearnSparks. Het popup formulier vind je onder LearnSparks in het navigatie menu of vul het contactformulier in. Via de LearnSparks ontvang je maandelijks inspiratie over Leren, Ontwikkelen en Excelleren en blijf je op de hoogte van Academy Leerprogramma’s en geplande Excelleer sessies.

Wij zoeken HR(D en Learningprofessionals die mee willen werken aan het delen van verhalen over lerende organisaties. Bel of mail mij als je interesse hebt, voel je welkom!

Veel leesplezier en inspiratie gewenst.

Hartelijke groet, Annette Balk

Ja ik wil gastauteur worden
Leren doen we samen

LearnSparks Excelleer Sessies

Wil jij gastauteur worden of een inhouse LearnSparks Excelleer Sessie organiseren

Contact
2023 All rights reserved