Consulting

Organisaties moeten blijven leren en ontwikkelen, want niemand wil bij een organisatie werken die stilstaat. Gelegenheid, motivatie en de juiste tools zorgen voor bevlogen en betrokken medewerkers. Wij helpen je daarmee. Complete ontzorging op het gebied van leren en ontwikkelen, maar we zorgen dat jij in contact blijft met de vraagstukken.

Luisteren, adviseren en handelen

Embedded consulting bij jouw organisatie

Het doel om een cultuur te creëren waarin iedereen persoonlijk leiderschap laat zien voor leren en ontwikkelen ondersteunen wij met kritisch en doortastend advies. We hebben veel ervaring om te zorgen dat jij de juiste handvatten krijgt om een leer- en ontwikkelklimaat te waarborgen en uit te breiden. 

We werken ’embedded’ in jouw organisatie. Dat wil zeggen dat we direct op de werkvloer aanwezig zijn om een gevoel te krijgen bij jouw organisatie. Om echt te kunnen helpen, moet je namelijk in huis zijn.

Neem contact met ons op

Klaar om een leer- en ontwikkelcultuur op te zetten?

Zelf beginnen met het creëren van een leer- en ontwikkelklimaat

Onze kennis

Werkvloer

Generaties in de organisatie: van elkaar leren

Generaties zijn de laatste tijd een hot item. Of je het nu hebt over de kreet ‘OK Boomer’ richting de babyboomers (of wel: de protestgeneratie), over jonge klimaatactivisten zoals Greta Thunberg die kritisch zijn naar hoe voorgaande generaties het allemaal geregeld hebben, de invloed van generaties op de Brexit stemming of over het cynisme dat heerst rondom de ‘Millennials’. Generaties zijn aan het polariseren. Niet alleen in de politiek, maar ook zeker op de werkvloer.

Lees verder »