Create programma

Leren waardevol maken voor de organisatie.

Create a high impact learning culture.

Het ‘Create’ programma is ontwikkeld voor leidinggevenden. Samen met een senior leiderschapstrainer ga je vier dagdelen aan de slag met het creëren van een duurzame leercultuur binnen jouw team. 

De juiste combinatie tussen praktijk en theorie, om alles zo waterdicht mogelijk te maken en jou genoeg ‘ammunitie’ te geven om jouw team te stimuleren, te activeren en te verbinden aan leren en ontwikkelen.

Voor wie

Dit programma is specifiek ontwikkeld voor leidinggevenden van allerlei soorten teams. Deze training is tevens een vast onderdeel van het LearnXL Integrate-traject.

Door wie

Een senior leiderschapstrainer met affiniteit voor de branche waarin de organisatie opereert leidt de trainingen. 

De duur

Het zijn trainingen van vier dagdelen waarin op maat voorbereiding & canvasmateriaal inbegrepen zit. Locatie en arrangement zijn nader overeen te komen. 

Na de workshop

Als leidinggevende weet je precies je team te activeren om te leren, te verbinden aan de organisatie en de doelen en hoe je individuele medewerkers motiveert om eigenaarschap te nemen over hun eigen leer- en ontwikkelpad. 

Neem contact met ons op

Vraag meer informatie op over dit programma

Zelf beginnen met het creëren van een leer- en ontwikkelklimaat

Onze kennis

Werkvloer

Generaties in de organisatie: van elkaar leren

Generaties zijn de laatste tijd een hot item. Of je het nu hebt over de kreet ‘OK Boomer’ richting de babyboomers (of wel: de protestgeneratie), over jonge klimaatactivisten zoals Greta Thunberg die kritisch zijn naar hoe voorgaande generaties het allemaal geregeld hebben, de invloed van generaties op de Brexit stemming of over het cynisme dat heerst rondom de ‘Millennials’. Generaties zijn aan het polariseren. Niet alleen in de politiek, maar ook zeker op de werkvloer.

Lees verder »