Waar excelleer jij in?

Annette Balk 9 juli 2024

Waar excelleer jij in? Stel deze vraag een jezelf en aan jouw collega’s. Laat ons inspirerende voorbeelden van leiders zoals Mandela als richtlijn nemen en onze eigen unieke talenten en vaardigheden benutten om een positieve impact te maken in onze eigen leven en de wereld om ons heen.

Learn to Excel

Nelson Mandela excelleerde in het verenigen van mensen, gemeenschappen en het overbruggen van conflicten. Door zijn leiderschap, empathie en inzet op dialoog, vergeving en verzoening, veranderde hij de koers van Zuid-Afrika. 🇿🇦 Mandela heeft bewezen dat we veel kunnen bereiken als we ons verenigen en samenwerken voor een betere toekomst. Laat ons inspirerende voorbeelden van leiders zoals Mandela als richtlijn nemen en onze eigen unieke talenten en vaardigheden benutten om een positieve impact te maken in onze eigen leven en de wereld om ons heen.

Waar excelleer jij in

Wat zijn jouw strategieën om te excelleren in je carrière en om je eigen team of bedrijf naar het volgende niveau te tillen? Stel deze vraag aan jezelf en aan je collega’s inspireer elkaar en creëer een lerende organisatie. #learntoexcel

2024 All rights reserved