Waar excelleer jij in?

Annette Balk 9 juli 2024

📚 👩‍🎓 Ontmoet Malala Yousafzai – de jongste winnaar ooit van de Nobelprijs voor de Vrede! Het verhaal van Malala is een van moed, veerkracht en een onvermoeibare achtervolging van onderwijs voor iedereen.

Learn to Excel

📚 👩‍🎓 Ontmoet Malala Yousafzai – de jongste winnaar ooit van de Nobelprijs voor de Vrede! Het verhaal van Malala is een van moed, veerkracht en een onvermoeibare achtervolging van onderwijs voor iedereen. Op 11-jarige leeftijd begon ze te strijden voor meisjesonderwijs in haar geboorteland Pakistan, ondanks bedreigingen van de Taliban. Haar moed in het gezicht van tegenslag maakte haar een doelwit, en in 2012 werd ze in haar hoofd geschoten door een Taliban-schutter terwijl ze met de bus naar school ging. Maar het verhaal van Malala eindigde daar niet. Ze overleefde de aanslag en werd een nog krachtiger stem voor meisjesonderwijs over de hele wereld. Haar werk om ervoor te zorgen dat elk meisje toegang heeft tot onderwijs, leverde haar de Nobelprijs voor de Vrede op in 2014, waardoor ze de jongste ontvanger van deze prijs in de geschiedenis werd. Vandaag de dag strijdt Malala nog steeds voor de rechten van meisjes en vrouwen over de hele wereld door middel van haar organisatie, de Malala Fund. Haar moed en vastberadenheid zijn een inspiratie voor ons allemaal. Laten we haar prestaties vieren en ons blijven inzetten voor de zaak van onderwijs voor iedereen. Leer om te excelleren door inspiratie te putten uit Malala’s verhaal en te blijven strijden voor onze doelen, ondanks de uitdagingen die we tegenkomen.

Waar excelleer jij in?

Wat zijn jouw strategieën om te excelleren in je carrière en om je eigen team of bedrijf naar het volgende niveau te tillen? Stel deze vraag aan jezelf en aan je collega’s inspireer elkaar en creëer een lerende organisatie. #learntoexcel

2024 All rights reserved