Waar excelleer jij in?

Annette Balk 15 maart 2024

Usain Bolt heeft zichzelf tot een van de beste sprinters van de wereld ontwikkeld. Als jij aan het leren bent, waar ontwikkel jij je dan naar. Leren doe je om goed, beter, best, sneller, slimmer te worden. Je leert om te excelleren. Doe je mee?

Learn to Excel

Usain Bolt heeft zichzelf tot een van de beste sprinters van de wereld ontwikkeld door: – Intens en volgens een plan te trainen om zijn lichamelijke conditie en technische vaardigheden te verbeteren; – Het verbeteren van zijn mindset door te werken met een psycholoog en zijn zelfvertrouwen te vergroten; – Het nauwlettend volgen van een dieet om zijn prestaties te verbeteren en zijn herstel na trainingssessies te bevorderen; – Het vinden van de juiste trainers en begeleiders om hem te helpen met het verfijnen van zijn techniek, het bepalen van zijn trainingsschema en het verbeteren van zijn mindset.

Door deze factoren te combineren heeft Usain Bolt zichzelf in een atleet ontwikkeld die excelleert in de sprint. Dit is een inspirerend voorbeeld van wat je kunt bereiken als je je volledig toegeeft aan je doel en alle facetten van de weg ernaar toe verbetert.

Waar excelleer jij in?

Wat zijn de factoren die jou helpen of hebben geholpen om uit te blinken in je werkveld en je leerdoelen te bereiken.? Laten we elkaar inspireren. #learntoexcel

2024 All rights reserved