Waar excelleer jij in?

Annette Balk 18 april 2024

Aretha Franklin had zichzelf tot een van de beste zangeressen van de wereld ontwikkeld. Als jij aan het leren bent, waar ontwikkel jij je dan in? Leren doe je om goed, beter, best, sneller, slimmer te worden. Je leert om te excelleren. Doe je mee?

Learn to Excel

Aretha Franklin heeft zichzelf tot een van de grootste zangeressen van de wereld ontwikkeld door: – Het ontdekken en ontwikkelen van haar natuurlijke muzikale talenten vanaf een jonge leeftijd – Het combineren van een breed scala aan muzikale invloeden om een uniek geluid te creëren – Het werken met talentvolle producers en songwriters om haar visie om te zetten in haar muziek – Het uitdrukken van haar emoties en ervaringen in haar muziek, waardoor ze een sterke connectie met haar publiek kreeg – Het handhaven van een reputatie als een sterke live-prestatie.

Door deze factoren te combineren heeft Aretha Franklin zichzelf in een van de grootste zangeressen van de wereld ontwikkeld. Ze is een inspiratie voor iedereen die wilt excelleren in hun kunst en hun verhaal delen met de wereld.

Waar excelleer jij in?

Wat zijn de factoren die jou helpen of hebben geholpen om uit te blinken in je werkveld en je leerdoelen te bereiken.? Stel deze vraag aan jezelf en aan je collega’s inspireer elkaar en creëer een lerende organisatie. #learntoexcel

2024 All rights reserved