Personal branding: word een autonome kennisprofessional

 • Voor kennisprofessionals die zich op een authentieke wijze willen profileren en voor managers en organisaties die hun HR- en L&D adviseurs daarbij willen helpen
 • Je krijgt concrete handvatten om te bouwen aan je personal brand
 • Niet vanuit de organisatie, maar vanuit jezelf en je intrinsieke krachten
 • Leer overtuigen met kennis in plaats van uiterlijk vertoon en verbale spierballerij
 • Bouw een concrete contentstrategie om jouw doelen te bereiken
Direct aanmelden € 595,-
 
1 dag 10.00 uur – 16.30 uur
7 December 2023 | 29 Februari 2024
Voor HR(D) en L&D managers/adviseurs
De Hoorneboeg Hilversum
595,- | 10% korting bij aanmelding van 2 of meer deelnemers
Jouw kennis en kunde etaleren en jouw positie in de organisatie verstevigen.

Het programma

Er zijn genoeg personal branding trainingen te vinden, daar zitten altijd goede en slechte bij. De slechte gaan over het opblazen van jezelf door uiterlijk vertoon en verbale spierballerij. De goede koppelen het onderwerp aan een zoektocht naar je professionele identiteit en de wens om op basis van de eigen waarden een zinvolle bijdrage te leveren aan de samenleving. Dat doen we met deze training.

Naast een praktische toepassing van personal branding, richten we ons ook op de wetenschappelijke en psychologische kant van het vak. Zo ga je beslagen ten ijs aan de slag met jouw personal brand, word je een autonome professional en geef je jouw organisatie in- en extern meer kleur.

1. Aftrap

Hoe verhoudt personal branding zich tot persoonlijk leiderschap? In deze module gaan we aan de slag met de theorie achter personal branding, die voor jou als kennisprofessional relevant is.

2. Personal brand model

Geen personal brand zonder fundament. Hier gaan we aan de slag met het personal brand model, de talententest en jouw gek, gaaf en groot doel!

3. Personal brand value

Je bent pas goed op weg als je waarde biedt voor je doelgroep. We gaan je doelgroep vormgeven in een canvas, je story opschrijven en de fit tussen jou en je doelgroep uitdiepen. Na deze module heb je de mogelijkheid om persoonlijke feedback te vragen.

4. Contentstrategie

Het fundament is gelegd, maar hoe zorgen we voor de merklading? In deze module behandelen we de contentstrategie: contentstromen, social media, waardevolle content maken en waardevolle content publiceren. Aan het einde ontvang je het LearnXL template voor contentstrategie.

Bijsturen!

Hoe weet je of je succes hebt en wanneer heb je succes? In deze training gaan we aan de slag om je eigen plan van aanpak op te stellen zodat jij groeit als autonome kennisprofessional.

Praktische informatie

De duur van het programma is 1 dag, ontvangst vanaf 09.30 uur aanvang 10.00 uur en einde 16.30 uur. Je gaat inspirerend leren op de Buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum. Voor een heerlijke gezonde lunch wordt gezorgd.

geïnteresseerd?

Meld je aan voor deze training

Vul dan hier je gegevens in 
we maken graag kennis.

  Vul deze code: captcha in het onderstaande veld in en klik op verstuur

  Overige vragen of wil je in contact met ons komen?

  Contact
  2024 All rights reserved