Excelleer van HR adviseur naar HR(D) Businesspartner en geef jezelf een kennis- en soft skills boost in je eerste jaren als professional. Ben je minder dan 5 jaar werkzaam in het HR werkveld, ben je toe aan een verbreding of verdieping op specifieke thema’s en wil je groeien naar een Businesspartner van waarde? Of ben jij HR manager en wil je het potentieel van je adviseurs volledig ontsluiten en hen intensiever laten samenwerken met de business? Kies dan voor 1 jaar intensieve mentoring tijdens het ‘Accelerate Growth programma’.Per jaar kunnen er maximaal 24 HR adviseurs instappen in het programma. 

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Holistische benadering

Wat maakt jou een volwassen gesprekspartner voor teamleiders, hoger management en directie en wat heb je nodig om organisatie sensitiviteit te ontwikkelen? Welke skills heb je van nature en welke vergen meer oefening? Voor welke vraagstukken komt men bij jou en hoe kom jij van analyse naar een oplossing ? Mijn insteek kenmerkt zich als holistisch, wij leggen samen de verbanden tussen jouw voorkennis, leerstijl, leerbehoeften, adviesstijl en de context waarbinnen je aan de slag bent. Ik en onze experts leren je geen tips en tricks, we gaan voor dieptewerking en de integrale benadering. Zodat hetgeen je leert direct toepasbaar is voor jou en van waarde voor de organisatie waar je werkt.

1-1 Mentoring

Je krijgt mij als Mentor ik begeleid je gedurende 12 maanden in je ontwikkeling. Ik ga met je in gesprek over wat je wilt leren, met welke vragen en dilemma’s je rondloopt, welke leerstijl je hebt, wat je talenten zijn en waar je in wilt excelleren. Samen monitoren we je voortgang en bespreken we de toepasbaarheid van het geleerde in jouw eigen praktijk. Tijdens een intake call bespreken we jouw leerbehoeften en leggen we de basis voor een persoonlijk ontwikkelplan, een plan dat een organisch karakter kent en meegroeit met jouw ontwikkeling. We versnellen waar kan en vertragen waar nodig. 

Investeer in jezelf en je krijgt de verbreding en verdieping die je nodig hebt om door te groeien naar HR(D) Businesspartner om de managers en medewerkers echt te helpen future proof te zijn. Learn to excel.

Dit is wat het HR Accelerate Growth programma je brengt

Groei van HR-adviseur naar een HR(D) Businesspartner

Dit kan je verwachten

Als jij een call boekt dan bespreken we samen of het HR Accelerate Growht programma bij je past. Het begeleidingstraject van HR adviseur naar HR(D) businesspartner is volledig voor jou op maat, aangezien jij het beste weet waar jouw leer- en ontwikkelbehoeften liggen. Ik daag je continue uit om buiten je comfort zone te denken, te leren en actie te ondernemen. Groeien en versnellen is durven te experimenteren. 

Het HR Accelerate Growth programma bestaat uit:

– 2 uur per kwartaal Live 1-1 coaching, ik kom naar de locatie van jouw organisatie 

– 2 keer per jaar minicollege van 1 dagdeel, alle deelnemers aan het 1-1 programma verdiepen samen van HR- experts op actuele HR-trends en -topics. 

 – Elke 1e donderdag of vrijdagochtend van de maand een 20 min.Mentor Call voor actuele vragen, monitoren leerproces en desgewenst bijschaven. 

Tijdens 2 keer per jaar Live off sites van 1 dagdeel, 2 x per jaar Q&A digital meet van 60 min en een HR-community zomerborrel krijgt je de kans om de andere deelnemers aan het HR Accelerate programma te ontmoeten en van elkaar te leren.

– Een set canvassen vanuit Design Thinking Methode die je kunt inzetten om voor het oplossen van en vraagstuk een iteratief denkproces ingang te zetten en alle stakeholders te betrekken

 

Je hebt mij gedurende het jaar in je broekzak, via een whatsapp bericht laat je weten dat je wilt sparren over een vraag op een moment dat je het nodig hebt. 

Als er een klik is dan ben ik je mentor en starten naar keuze in september of februari. 

Vul het contact formulier in dan maken we kennis en gaan we in overleg. Spreek je snel.

Groet Annette 

Tijd om te leren en ontwikkelen

Boek een call

Zelf beginnen met het creëren van een leer- en ontwikkelklimaat

Onze kennis

Werkvloer

Generaties in de organisatie: van elkaar leren

Generaties zijn de laatste tijd een hot item. Of je het nu hebt over de kreet ‘OK Boomer’ richting de babyboomers (of wel: de protestgeneratie), over jonge klimaatactivisten zoals Greta Thunberg die kritisch zijn naar hoe voorgaande generaties het allemaal geregeld hebben, de invloed van generaties op de Brexit stemming of over het cynisme dat heerst rondom de ‘Millennials’. Generaties zijn aan het polariseren. Niet alleen in de politiek, maar ook zeker op de werkvloer.

Lees verder »