Personal branding: word een autonome kennisprofessional

Voor kennisprofessionals die zich op een authentieke wijze willen profileren en voor managers en organisaties die hun M&O en L&D adviseurs daarbij willen helpen.

Jezelf als autonome kennisprofessional neerzetten

Er zijn genoeg personal branding trainingen te vinden, daar zitten altijd goede en slechte bij. De slechte gaan over het opblazen van jezelf door uiterlijk vertoon en verbale spierballerij. De goede koppelen het onderwerp aan een zoektocht naar je professionele identiteit en de wens om op basis van de eigen waarden een zinvolle bijdrage te leveren aan de samenleving. Dat doen we met deze training.

Naast een praktische toepassing van personal branding, richten we ons ook op de wetenschappelijke en psychologische kant van het vak. Zo ga je beslagen ten ijs aan de slag met jouw personal brand, word je een autonome professional en geef je jouw organisatie in- en extern meer kleur.

Het programma

1

Aftrap

Hoe verhoudt personal branding zich tot persoonlijk leiderschap? In deze module gaan we aan de slag met de theorie achter personal branding, die voor jou als kennisprofessional relevant is.

2

Personal brand model

Geen personal brand zonder fundament. Hier gaan we aan de slag met het personal brand model, de talententest en jouw gek, gaaf en groot doel!

3

Personal brand value

Je bent pas goed op weg als je waarde biedt voor je doelgroep. We gaan je doelgroep vormgeven in een canvas, je story opschrijven en de fit tussen jou en je doelgroep uitdiepen. Na deze module heb je de mogelijkheid om persoonlijke feedback te vragen.

4

Contentstrategie

Het fundament is gelegd, maar hoe zorgen we voor de merklading? In deze module behandelen we de contentstrategie: contentstromen, social media, waardevolle content maken en waardevolle content publiceren. Aan het einde ontvang je het LearnXL template voor contentstrategie.

!

Bijsturen!

Hoe weet je of je succes hebt en wanneer heb je succes? In deze module gaan we aan de slag om realistische KPI’s  en een plan van aanpak op te stellen zodat jij groeit als autonome kennisprofessional.

Na afloop

  • Heb je een duidelijk beeld van jezelf als autonome kennisprofessional.
  • Beschik je over de juiste handvatten om via social media naam voor jezelf te maken in jouw vakgebied.
  • Heb je houvast in de carrièrestappen die je wil maken.
  • Kun je aan de slag met personal branding.

Praktische informatie

De duur van het programma is 1 dag, ontvangst vanaf 09.30 uur aanvang 10.00 uur en einde 16.30 uur. Je gaat inspirerend leren op de Buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum. Voor een heerlijke gezonde lunch wordt gezorgd. Klik hier voor meer informatie over de locatie en de routebeschrijving. 

Algemene Voorwaarden

Tijd om te leren en ontwikkelen

Schrijf je nu in!

Zelf beginnen met het creëren van een leer- en ontwikkelklimaat

Onze kennis

Werkvloer

Generaties in de organisatie: van elkaar leren

Generaties zijn de laatste tijd een hot item. Of je het nu hebt over de kreet ‘OK Boomer’ richting de babyboomers (of wel: de protestgeneratie), over jonge klimaatactivisten zoals Greta Thunberg die kritisch zijn naar hoe voorgaande generaties het allemaal geregeld hebben, de invloed van generaties op de Brexit stemming of over het cynisme dat heerst rondom de ‘Millennials’. Generaties zijn aan het polariseren. Niet alleen in de politiek, maar ook zeker op de werkvloer.

Lees verder »