Ownership programma

Persoonlijk leiderschap moet je nemen om te groeien.

Take ownership to speed up your learning curve.

Het ‘Ownership’ programma is ontwikkeld voor individuele medewerkers. Samen met een senior trainer Learning & Development en een procesbegeleider ga je aan de slag om leren, te leren in twee dagdelen. 

Iedereen heeft een drang om zichzelf te blijven ontwikkelen, maar als je niet weet waarin je jezelf wil ontwikkelen, hoe je dat moet doen en vooral waarom je dat zou doen – dan valt het stil. Wij helpen je daarmee, zodat je persoonlijk én professioneel groeit.

Voor wie

Dit programma is specifiek ontwikkeld voor individuele medewerkers. Deze training is tevens een vast onderdeel van het LearnXL Integrate-traject.

Door wie

Een senior trainer Learning & Development en een procesbegeleider met affiniteit voor de branche van jouw organisatie.

De duur

Het zijn trainingen van twee dagdelen waarin op maat voorbereiding & canvasmateriaal inbegrepen zit. Locatie en arrangement zijn nader overeen te komen. 

Na de workshop

Weet je wat je wil en heb je een concreet stappenplan om dat voor elkaar te krijgen bij je leidinggevende om uiteindelijk je eigen doel te behalen.

Neem contact met ons op

Vraag meer informatie op over dit programma.

Zelf beginnen met het creëren van een leer- en ontwikkelklimaat

Onze kennis

Werkvloer

Generaties in de organisatie: van elkaar leren

Generaties zijn de laatste tijd een hot item. Of je het nu hebt over de kreet ‘OK Boomer’ richting de babyboomers (of wel: de protestgeneratie), over jonge klimaatactivisten zoals Greta Thunberg die kritisch zijn naar hoe voorgaande generaties het allemaal geregeld hebben, de invloed van generaties op de Brexit stemming of over het cynisme dat heerst rondom de ‘Millennials’. Generaties zijn aan het polariseren. Niet alleen in de politiek, maar ook zeker op de werkvloer.

Lees verder »