Monitor & Denktank Leren & Ontwikkelen

Annette 4 april 2023

Iedereen excelleert in iets. Of dat nu retail is, techniek, politiek, coachen of ondernemen. Vroeg of laat ontdek je waar je goed in bent en waar je hart ligt. Dat is een zoektocht die je moet dragen als organisatie. Geef medewerkers de gelegenheid, motivatie en juiste tools om te leren excelleren, zodat ze bevlogen en betrokken blijven. Daar helpen wij je mee.

LLO Monitor

In 2023 willen we starten met met de LLO monitor, waarin we de stand van zaken van Leven Lang Ontwikkelen binnen organisaties onderzoeken en wat de belangrijkste thema’s voor het komende jaar zijn. Dat doen we aan de hand van de ‘Denktank Leren en Ontwikkelen’, verrijkt met een kwantitatief onderzoek. Jaarlijks zetten we in september het onderzoek uit, het onderzoeksrapport is gratis beschikbaar in het najaar voor HR(D)- en Learning & Development professionals.

Denktanksessies

We houden jaarlijks twee Denktank sessies in januari, ieder met andere – actuele – topics. Hieronder vind je de geplande sessies en de inhoud daarvan. Iedere sessie kan bestaan uit maximaal 10 personen en mochten er meer aanmeldingen zijn: dan plannen we begin in januari een derde sessie.

12 januari 2024 – 14:00 tot 15:00 uur

19 januari 2024 – 11:00 tot 12:00 uur

Meld je nu aan!

Vul onderstaand formulier in, geef de denktank aan waar je graag aan wil deelnemen en je krijgt een uitnodiging voor de online denktank via MS Teams.

    Vul deze code: captcha in het onderstaande veld in en klik op verstuur

    Overige vragen of wil je in contact met ons komen?

    Contact
    2023 All rights reserved