Intervisie Best Practices & Lessons Learned

Zowel na het volgen van de Werksessie leren & gedrag als op verzoek kan je intervisie of supervisie aanvragen. Beide zijn erop gericht om je te ondersteunen en jouw leercurve te vergroten. Bij intervisie gaat het om groepen deelnemers dus je kan ook collega M&O, L&D adviseurs of leidinggevenden binnen jouw organisatie laten mee doen en bij supervisie is de ondersteuning specifiek voor jou. Er wordt gewerkt met de KIM methodologie (Kritische Incidenten Methode), het stellen van vragen en systematisch toewerken naar een oplossing voor leer & ontwikkelvraagstukken of casuïstiek. Bij supervisie wordt er gedurende een langere periode gewerkt aan de ontwikkeling van jouw reflecterend en zelfsturend vermogen. Je werkt met een eigen werkgerelateerde vraag.

Praktische informatie

Als je mee wil doen aan een intervisie, waarin je best practices en lessons learned deelt,  hanteren wij een maximale groepsgrootte van 6 deelnemers uit eenzelfde of verschillende branche(s). Dat mogen ook jij en 5 collega’s vanuit jouw organisatie zijn. Afhankelijk van werkgerelateerde vragen zal er een keuze gemaakt worden uit het LearnXL-team wie van ons de beste procesbegeleider en kennisdrager is voor de gevraagde intervisie. 

 

De duur van de intervisie is 1 dagdeel, ontvangst vanaf 13.00 uur aanvang 13.30 uur en einde 16.30 uur. Je gaat inspirerend leren op de Buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum. Voor een heerlijk gezond tussendoortje wordt gezorgd. Klik hier voor meer informatie over de locatie en de routebeschrijving. Als je samen komt met je collega’s, maak er dan een hele dag van op de Hoorneboeg van en combineer de intervisie met een meeting/vergadering/heisessie/teambuilding. Samen leren, verbindt.

Algemene Voorwaarden

Tijd om te leren en ontwikkelen

Meld je nu aan

Zelf beginnen met het creëren van een leer- en ontwikkelklimaat

Onze kennis

Werkvloer

Generaties in de organisatie: van elkaar leren

Generaties zijn de laatste tijd een hot item. Of je het nu hebt over de kreet ‘OK Boomer’ richting de babyboomers (of wel: de protestgeneratie), over jonge klimaatactivisten zoals Greta Thunberg die kritisch zijn naar hoe voorgaande generaties het allemaal geregeld hebben, de invloed van generaties op de Brexit stemming of over het cynisme dat heerst rondom de ‘Millennials’. Generaties zijn aan het polariseren. Niet alleen in de politiek, maar ook zeker op de werkvloer.

Lees verder »