Community

De Share to Learn-community is voor professionals werkzaam in HR en Learning & Development. Het doel is om kennis en kunde met elkaar te delen, waarmee je een duurzame leer- en ontwikkelcultuur binnen jouw organisatie creëert. Lid worden is gratis! Scroll snel naar beneden om te ontdekken wat je kunt verwachten en wat wij van jou verwachten als lid!

Wij ondersteunen je bij het inrichten en het activeren van medewerkers, zodat je jouw doelen gaat bereiken.

Een professionele community

Wat kun jij verwachten?

Als gewaardeerde professional

Wat verwachten we van jou

Be part of something great!

Lid worden

Laat hiernaast je gegevens achter en we voegen je toe aan onze LinkedIn community! We kijken eerst even goed naar je profiel, om te zorgen dat we een fijne combinatie hebben tussen HR en Learning & Development professionals. Senioriteit maakt niet uit! We zijn er tenslotte om te leren.

Zelf beginnen met het creëren van een leer- en ontwikkelklimaat

Onze kennis

Werkvloer

Generaties in de organisatie: van elkaar leren

Generaties zijn de laatste tijd een hot item. Of je het nu hebt over de kreet ‘OK Boomer’ richting de babyboomers (of wel: de protestgeneratie), over jonge klimaatactivisten zoals Greta Thunberg die kritisch zijn naar hoe voorgaande generaties het allemaal geregeld hebben, de invloed van generaties op de Brexit stemming of over het cynisme dat heerst rondom de ‘Millennials’. Generaties zijn aan het polariseren. Niet alleen in de politiek, maar ook zeker op de werkvloer.

Lees verder »