Backbone programma

Omdat je bij het fundament moet beginnen.

The backbone of a high impact learning culture.

Het ‘backbone’ programma is ontwikkeld voor directie en management. Tijdens een intensieve en praktijkgerichte workshop van een dagdeel, gaan we aan de slag met het fundament van leren en ontwikkelen binnen jouw organisatie. 

Onze senior procesbegeleider en een ervaren consultant bereiden een workshop op maat voor waarmee directie en management echt aan de slag kunnen. Dus niet verdrinken in de theorie, maar concreet: hoe zorgen we voor de juiste leer- en ontwikkelcultuur binnen jouw specifieke organisatie op basis van cases uit de praktijk.

Voor wie

Dit programma is specifiek ontwikkeld voor directie en management. Deze workshop is tevens een vast onderdeel van het LearnXL Integrate-traject.

Door wie

Een senior procesbegeleider met affiniteit voor de branche waarin de organisatie opereert leidt de workshop. Daarnaast een ervaren consultant die de vinger op de zere plek weet te leggen.

De duur

Het is een workshop van een dagdeel waarin op maat voorbereiding & canvasmateriaal inbegrepen zit. Locatie en arrangement zijn nader overeen te komen. 

Na de workshop

Als directie en managementteam weet je exact welke stappen er gezet moeten worden om direct goed Leren en Ontwikkelen in je organisatie te embedden en hoe je dat vertaalt naar onderscheidend vermogen.

Neem contact met ons op

Vraag meer informatie op over deze training

Zelf beginnen met het creëren van een leer- en ontwikkelklimaat

Onze kennis

Werkvloer

Generaties in de organisatie: van elkaar leren

Generaties zijn de laatste tijd een hot item. Of je het nu hebt over de kreet ‘OK Boomer’ richting de babyboomers (of wel: de protestgeneratie), over jonge klimaatactivisten zoals Greta Thunberg die kritisch zijn naar hoe voorgaande generaties het allemaal geregeld hebben, de invloed van generaties op de Brexit stemming of over het cynisme dat heerst rondom de ‘Millennials’. Generaties zijn aan het polariseren. Niet alleen in de politiek, maar ook zeker op de werkvloer.

Lees verder »