Accelerate programma

Omdat een olievlek zich snel verspreidt.

Accelerate a growth mindset.

Het ‘Accelerate’ programma is ontwikkeld voor M&O en L&D professionals die bezig zijn om LLO uit te rollen in hun organisatie. Samen met een senior trainer Learning & Development zetten we in drie dagdelen het pad in om leren en ontwikkelen volledig op de werkvloer te verspreiden.

Persoonlijke leiders over leren en ontwikkelen kunnen andere mensen motiveren, activeren en verbinden aan hun eigen leer- en ontwikkelpad als ambassadeurs. En zo’n ambassadeursprogramma zetten we samen op – zodat we er álles uit kunnen halen en er voor iedereen winst te behalen valt.

Voor wie

Dit programma is specifiek ontwikkeld voor M&O en L&D professionals die bezig zijn om LLO (en alles wat daarbij komt kijken) door de organisatie uit te rollen. .

Door wie

Een senior trainer Learning & Development met affiniteit voor de branche van jouw organisatie.

De duur

Het zijn trainingen van drie dagdelen waarin op maat voorbereiding & canvasmateriaal inbegrepen zit. Locatie en arrangement zijn nader overeen te komen.

Na de training

Is er een ambassadeurprogramma uitgewerkt, waarmee leren en ontwikkelen gestimuleerd wordt binnen de organisatie door middel van Peer-to-Peer communicatie.

Neem contact met ons op

Vraag meer informatie op over dit programma

Zelf beginnen met het creëren van een leer- en ontwikkelklimaat

Onze kennis

Werkvloer

Generaties in de organisatie: van elkaar leren

Generaties zijn de laatste tijd een hot item. Of je het nu hebt over de kreet ‘OK Boomer’ richting de babyboomers (of wel: de protestgeneratie), over jonge klimaatactivisten zoals Greta Thunberg die kritisch zijn naar hoe voorgaande generaties het allemaal geregeld hebben, de invloed van generaties op de Brexit stemming of over het cynisme dat heerst rondom de ‘Millennials’. Generaties zijn aan het polariseren. Niet alleen in de politiek, maar ook zeker op de werkvloer.

Lees verder »